Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι

300x600 R021

23 Σεπ 2021

Κατάρτιση Μητρώου Εκπαιδευτών για Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας και Ανάπτυξη Ψηφιακών Δεξιοτήτων σε Ρομά του Δήμου Αλεξάνδρειας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Κ.Α.ΕΛ.Ε.), Παράρτημα Αλεξάνδρειας, της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), προβαίνει στη δημοσίευση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συγκρότηση μητρώου Εκπαιδευτών στο πλαίσιο της Πράξης «Εκμάθηση ελληνικής γλώσσας και ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων Ρομά Δήμου Αλεξάνδρειας».

Η Πράξη έχει ενταχθεί στο Ε. Π. «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» , ΕΥΔ Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με κωδικό MIS 5037927 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Το έργο αφορά στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών για την “Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας” 200 ώρες και την “Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων” 100 ώρες, σε 48 άνεργους εγγεγραμμένους ΡΟΜΑ του Δήμου Αλεξάνδρειας, του Οικισμού Αγίου Γεωργίου.

Η κατάρτιση θα υλοποιηθεί στο Παράρτημα ΚΑΕΛΕ Αλεξάνδρειας (Ν. Πλαστήρα 81, Τ.Κ. 59 300, Αλεξάνδρεια Ημαθίας).

Δικαίωμα συμμετοχής στο μητρώο εκπαιδευτών, έχουν φυσικά πρόσωπα, Έλληνες πολίτες ή πολίτες κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

Τα ελάχιστα (on/off) προσόντα που απαιτούνται για τις Εξειδικευμένες Γνώσεις και Δεξιότητες Ελληνικής Γλώσσας, τις Ψηφιακές Δεξιότητες και τις Οριζόντιες είναι τα εξής:

Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ελληνικού πανεπιστημιακού ιδρύματος (ΑΕΙ-ΑΤΕΙ) ή ισότιμου αναγνωρισμένου (από τα αρμόδια όργανα) τίτλου σχολής του εξωτερικού.

Αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών (ή 600 ωρών) στα αντικείμενα της ελληνικής γλώσσας ή/και των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια στην εκπαίδευση ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ) συναφή με ένα (ή περισσότερα) από τα πεδία των Εξειδικευμένων Γνώσεων και Δεξιοτήτων Ελληνικής Γλώσσας και των Ψηφιακών Δεξιοτήτων. (Βλέπε ΣΤΕΠ στην Πρόσκληση)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει μία και μοναδική αίτηση ένταξης στο μητρώο.

Όλοι οι υποψήφιοι εκπαιδευτές μπορούν να υποβάλλουν Αιτήσεις έως την 7η Οκτωβρίου 2021 και ώρα 14:00, οπότε και θεωρούνται εμπρόθεσμες. Για την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφερόντος την Αίτηση ένταξης στο μητρώο εκπαιδευτών (Έντυπο 1 της Πρόσκλησης) την Υπεύθυνη δήλωση προσωπικών δεδομένων (Έντυπο 2 της Πρόσκλησης) πατήστε εδώ.

https://www.kaele.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%b3-10/

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Με την υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι αποδέχονται πλήρως τους όρους της παρούσας Πρόσκλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 23330 28010 και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η συλλογή και τήρηση των προσωπικών δεδομένων θα είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679. Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές του μητρώου έχουν πλήρη γνώση ότι το ΚΑΕΛΕ διαθέτει και τηρεί σύστημα εναρμόνισης με τον κανονισμό (βλ. πολική προστασίας προσωπικών δεδομένων ΚΑΕΛΕ, https://www.kaele.gr/gdpr/).

Η παρούσα Πρόσκληση δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΚΑΕΛΕ (https://www.kaele.gr/) και στο www.espa.gr.

Συνοδευτικά έντυπα Πρόσκλησης:

ΕΝΤΥΠΟ 1: Αίτηση για ένταξη στο Μητρώο Εκπαιδευτών της Πράξης «Εκμάθηση ελληνικής γλώσσας και ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων Ρομά Δήμου Αλεξάνδρειας».

ΕΝΤΥΠΟ 2: Υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

 

Κ.Α.Ε.Λ.Ε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Διεύθυνση: Ν. Πλαστήρα 81, Τ.Κ. 59300, Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Τηλ: 23330 28010, Fax: (23330) 53060 http://www.esee.gr, http://www.kaele.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

#pgnews #ΕΛΛΑΔΑ #ΚΟΙΝΩΝΙΑ #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Emvolio GIF 300 x 600

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 567 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top