Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι

300x600 R021

14 Ιουλ 2021

Το 1ο ΓΕ.Λ. Αλεξάνδρειας Ανακυκλώνει και βοηθάει ανθρώπους σε ανάγκη Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το 1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας συνεχίζει το πρόγραμμα ανακύκλωσης που έχει ξεκινήσει πριν από κάποια χρόνια και με τον τρόπο αυτό μπορεί και βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη, παρέχοντάς τους αναπηρικά αμαξίδια.. 

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αφορά τη συγκέντρωση των παρακάτω ανακυκλώσιμων υλικών των οποίων η διαχείριση λόγω της φύσης τους είναι σχετικά εύκολη.

1. Βιβλία και χαρτί φωτοτυπίας

2. Άδεια κουτάκια αλουμινίου (αναψυκτικά – μπύρες)

3. Πλαστικά καπάκια

Το χαρτί και το αλουμίνιο οδηγούνται σε επιχειρήσεις που ειδικεύνται στην ανακύκλωση των συγκεκριμένων υλικών και τα χρήματα που συγκεντρώνονται από αυτή τη διαδικασία διατίθενται για την εξυπηρέτηση των αναγκών του σχολείου με την αγορά εποπτικού και βοηθητικού υλικού.

Τα πλαστικά καπάκια στέλνονται στο Σύλλογο Παραπληγικών Γιαννιτσών ενισχύωντας έτσι το κοινωνικό του έργο. Παραθέτουμε απόσπασμα από τον απολογισμό δράσεων του συγκεκριμένου σωματείου.

«Ο Σύλλογος μας από το 2010 ξεκίνησε την συλλογή πλαστικών καπακίων με στόχο να παρέχει αναπηρικά αμαξίδια σε άτομα που είναι ανασφάλιστα και δεν έχουν πρόσβαση στις προνοιακές αρχές. . Μας προσφέρουν πλαστικά καπάκια από τα σχολεία, νοσοκομεία, δήμοι, κέντρα υγείας, δημόσιες υπηρεσίες , σύλλογοι Για το έτος 2020 δώσαμε 82 ορθοπεδικά είδη σε όλη την Ελλάδα από την συλλογή πλαστικών καπακιών καθώς και με την προσφορά κάποιων ανθρώπων να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου . . . ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δώσαμε ορθοπεδικά είδη και αναλώσιμα . . . ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Παραδόθηκαν στο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Αλεξάνδρειας 2 αμαξίδια ειδικού τύπου, 1 απλό αμαξίδιο και 1 αερόστρωμα, από την συλλογή πλαστικών καπακιών που πολύ συχνά προσφέρουν δωρεάν στον Σύλλογό μας . . . ΛΕΡΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ . . . και . . . (ακολουθεί κατάλογος αρκετών πόλεων).
Όποιος θέλει να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια, μπορεί να φέρνει τις ποσότητες από τα παραπάνω ανακυκλώσιμα υλικά που συγκεντρώνει και έχει στο σπίτι του, για την περίοδο του καλοκαιριού κάθε Τετάρτη, τις πρωινές ώρες, που το σχολείο λειτουργεί για την εξυπηρέτηση του κοινού.

2

4

 

#pgnews #ΚΟΙΝΩΝΙΑ #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Emvolio GIF 300 x 600

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 640 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top