Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι

ΒΑΝΝΕR 300x250

27 Σεπ 2013

Στηρίζει την προκήρυξη των εφέδρων καταδρομέων η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ανησυχία προκαλεί ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών. Σύμφωνα με αυτήν οι απόστρατοι συντάσσονται με την προκήρυξη των έφεδρων καταδρομέων, ενώ η στήριξή τους δεν μένει μόνο στα λόγια, καθώς θα συμμετάσχουν στην αυριανή συγκέντρωση της ΚΕΕΔ στο Σύνταγμα. 


Η Α.Κί.Σ θεωρεί ότι η προκήρυξη των καταδρομέων εκφράζει όχι μόνο τα μέλη της Κίνησης, αλλά και όλους τους Έλληνες, αναφέροντας σε σημείο της ανακοίνωσης: «Στην πρόσκληση/προκήρυξη τους οι έφεδροι δεν λένε τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που φωνάζει εδώ και δύο χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού,εκφράζοντας την αγανάκτηση του μέσου Έλληνα για αυτά που υφίσταται η κοινωνία μας».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί από την ανακοίνωση της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.) για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα την 28 Σεπ 13, η Α.Κί.Σ. δηλώνει τα παρακάτω:

Οι έφεδροι των ειδικών δυνάμεων και κατ΄επέκταση όλοι οι έφεδροι, αποτελούν κομμάτι του ελληνικού λαού, που υπηρέτησε την Πατρίδα και επίσης αποτελούν τον κορμό των Ενόπλων μας Δυνάμεων, αφού σε περίπτωση σύρραξης επιστρατεύονται και επανδρώνουν μονάδες του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας μας.

Η δραστηριότητα αυτή, που έχουν προαναγγείλει, για το Σάββατο 28 Σεπ 13 στο Σύνταγμα, είναι μια ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας, όπως αυτές που έχουν πραγματοποιηθεί από διάφορους φορείς, κινήματα, κόμματα, οργανώσεις κλπ κατά τα δυο τελευταία χρόνια στη χώρα μας και τίποτα παραπάνω.

Σε αντίθεση με άλλες ομάδες και φορείς οι Έφεδροι Καταδρομείς, όντες πειθαρχημένοι και στον πολιτικό τους βίο, δεν ρυπαίνουν, δεν ασχημονούν, δεν
καταστρέφουν και δεν εμποδίζουν τη φυσιολογική ζωή της πόλης με κλείσιμο δρόμων, άσκηση βίας κλπ. Ως εκ τούτου ουδεμία ανησυχία πρέπει να υπάρχει.

Εμείς, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, καθ’ όλα νόμιμο ΝΠΙΔ,ενεργούμε με γνώμονα το συμφέρον των αποστράτων του ΣΞ και κατ’ επέκταση υπέρ των συμφερόντων και δικαίων αιτημάτων των εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ. Υπό αυτήν την έννοια και στα πλαίσια της συνεργασίας μας με άλλα σωματεία και φορείς, συμπαραστεκόμαστε σε οποιαδήποτε ενέργεια αντίδρασης κατά των μέτρων που μας έφεραν στα έσχατα σημεία όχι διαβίωσης, αλλά επιβίωσης.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι πολλά περισσότερα. Ως στρατιωτικοί δεν μπορούμε να παραμένουμε απαθείς στην απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας και στην εξαθλίωση των συμπατριωτών μας, λόγω των μνημονίων και μιας ανάλγητης πολιτικής. Η μόνη νόμιμη αντίδρασή μας είναι η ψήφος μας στις εκλογές και η χρήση του συνταγματικού μας δικαιώματος του «ησύχως συνέρχεσθαι σε δημόσιο χώρο» (Άρθρο 11 του Συντάγματος) και
αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε.

Στην πρόσκληση/προκήρυξη τους οι έφεδροι δεν λένε τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που φωνάζει εδώ και δύο χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού,εκφράζοντας την αγανάκτηση του μέσου Έλληνα για αυτά που υφίσταται η κοινωνία μας.

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία των παραπάνω, είναι αυθαίρετη και εκ του πονηρού, στερείται σοβαρότητας και δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού». 

 

 

 

 

Πρώτο Θέμα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Emvolio GIF 300 x 600

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 339 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top