Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι

300x600 R021

27 Μαϊ 2015

Κατάθεση πρότασης για έναν Χάρτη Υγείας που θα άρει τις αντιπαλότητες μεταξύ των δύο Μονάδων Υγείας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο σχεδιασμός μιας Χάρτας Υγείας σε επίπεδο Ημαθίας ήταν το αντικείμενο συνάντησης του Δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη με το σωματείο εργαζομένων της Μονάδας Βέροιας του Νοσοκομείου Ημαθίας.

 Ο Πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Βοργιατζίδης και το μέλος Βασίλης Κωνσταντινόπουλος ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις προσπάθειές τους αναφορικά με τη δημιουργία μιας επιτροπής αποτελούμενης από τους εμπλεκόμενους με την Υγεία φορείς και τους αιρετούς θεσμούς της Αυτοδιοίκησης, με στόχο τον σχεδιασμό και την κατάθεση πρότασης για έναν Χάρτη Υγείας που θα άρει τις αντιπαλότητες μεταξύ των δύο Μονάδων Υγείας και θα σχεδιάσει σε βάθος δεκαετίας την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία τους προς όφελος των πολιτών και των ασθενών.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τα δύο μέλη του σωματείου εργαζομένων της Μονάδας Βέροιας στάθηκαν αλληλέγγυοι στα προβλήματα της Μονάδας Νάουσας, που στην περίοδο αυτή είναι πιο έντονα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος συμφώνησε με τον σχεδιασμό του σωματείου, μιλώντας για ενιαία αντίληψη των πραγμάτων στον τομέα της Υγείας. Εστίασε επίσης στην ανάγκη εξειδίκευσης των δύο Μονάδων Υγείας Βέροιας και Νάουσας σε συγκεκριμένα αντικείμενα, αλλά και σωστού καταμερισμού του ιατρικού προσωπικού (ακόμη και σε επίπεδο Υγειονομικής Περιφέρειας), με στόχο την ταχύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση, την καλύτερη παροχή υγείας και τη βιωσιμότητα όλων των Μονάδων Υγείας.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Emvolio GIF 300 x 600

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top