Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι

300x600 R021

02 Οκτ 2020

Με συναίνεση του χρήστη η συγχώνευση Instagram & Messenger

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Από τις αρχές του 2019 είχε αποκαλυφθεί το σχέδιο της Facebook για την ενοποίηση των messaging υπηρεσιών της (Instagram, Messenger, WhatsApp), αλλά χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να γίνει πράξη από την εταιρεία.

Έτσι με ανακοίνωσή της η Facebook αναφέρει πως πλέον θα είναι ευκολότερο από ποτέ να έρθεις σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια σου χωρίς να σκέφτεσαι ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς.

Ύστερα από 18 μήνες αφότου ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ενσωματώσει τις δύο πλατφόρμες, το έκανε πράξη. Η συγχώνευση των δύο εφαρμογών απαιτεί τη συναίνεση του χρήστη για να επιτρέψει και τη συγχώνευση των λογαριασμών τους.

Το Facebook προσφέρει νέες δυνατότητες για να δελεάσει τους χρήστες να το πράξουν. Έτσι εάν αποδεχτούν θα μπορούν να στείλουν αυτοκόλλητα, να παρακολουθούν βίντεο Instagram με φίλους κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων και να στέλνουν μηνύματα που εξαφανίζονται. Το Facebook ανακοίνωσε ότι τα νέα χαρακτηριστικά θα κυκλοφορήσουν αμέσως σε «μερικές χώρες» και «σύντομα παγκοσμίως».

 

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Emvolio GIF 300 x 600

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top