Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι

300x600 R021

07 Μαϊ 2021

Δήμαρχος Βέροιας: «Υποδειγματική η διαδικασία εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Βέροιας»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Την πλήρη ικανοποίησή του για την εξέλιξη της πορείας των εμβολιασμών αλλά και την συμβολή γιατρών και νοσηλευτών στην «υποδειγματική», όπως τη χαρακτήρισε, διαδικασία του εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Βέροιας, εκδήλωσε ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, που εμβολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης, 6 Μαΐου 2021, σε ένα από τα συνολικά έξι εμβολιαστικά κέντρα της πόλης.
 

Ο κ. Βοργιαζίδης ενημερώθηκε για τη διεξαγωγή των εμβολιασμών στις εγκαταστάσεις του Εμβολιαστικού Κέντρου Κ.Υ Βέροιας (Μοράβα 2). Από τις 3 Απριλίου 2021 πάνω από 300 πολίτες προσέρχονται καθημερινά, αρχικά σε χώρο όπου γίνεται η καταγραφή του ιατρικού ιστορικού και στη συνέχεια σε ξεχωριστούς υγειονομικούς χώρους, τα οποία λειτουργούν ως εμβολιαστικά κέντρα. Ακολούθως, το άτομο που εμβολιάστηκε παραμένει σε αίθουσα υπό ιατρική παρακολούθηση, μέχρι να του δοθεί η εντολή να αποχωρήσει από ξεχωριστή είσοδο του κτιρίου, προς αποφυγή συνωστισμού. 
Σημειώνεται πως οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται σε εξαήμερη βάση (πλην Κυριακής). Από τις 5 Μαΐου 2021, στο Κέντρο Υγείας Βέροιας προστέθηκε ένα νέο εμβολιαστικό κέντρο, με τον αριθμό τους να ανέρχεται πλέον στα τέσσερα, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται περαιτέρω ανάπτυξή τους.
«Τόσο εγώ όσο και οι δημότες μας δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το αυτονόητο και αναγκαίο. Εμβολιαστείτε!» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας που χθες συνεχάρη την κ. Μαρία Χατζή, Επιστημονική Υπεύθυνη Κ.Υ. Βέροιας, τον κ. Πρόδρομο Δημητριάδη, Αναπληρωτή Επιστημονικά Υπεύθυνο Κ.Υ. Βέροιας και την κ. Διαμάντω Καρανικολοπούλου, Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Προσωπικού για την προσφορά τους στην πρώτη γραμμή της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού.
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Emvolio GIF 300 x 600

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 189 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top