Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι

300x600 R021

28 Απρ 2021

Βέροια: Η κυκλοφοριακή αγωγή για την Οδική Ασφάλεια των Παιδιών στο κανάλι του Δήμου Βέροιας στο youtube

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Οι κανόνες οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση των παιδιών προβάλλονται στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του Δήμου Βέροιας στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzMw_dKHDI9RbdOfhTxiO4w. 

 

Η υλοποίηση του οπτικού υλικού έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και αναμένεται να παρουσιαστεί σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Βέροιας. Την ιδέα και τον συντονισμό για τη δημιουργία του είχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροχωρίου Ημαθίας «Ψηφιδωτό» -με αφορμή την 18η επέτειο του ατυχήματος των Τεμπών- σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Βέροιας, κ. Συρμούλα Τζήμα.

Μέσα από δύο αξιόλογα και γεμάτα μηνύματα video, ο Συγκοινωνιολόγος, Δημήτρης Κατσώχης και ο Ανθυπαστυνόμος, Γεώργιος Χονδραντώνης παρέχουν τις γνώσεις τους και στις συμβουλές τους για την καλή συμπεριφορά πεζών, επιβατών και οδηγών στους δρόμους των πόλεων με στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση των παιδιών στην κυκλοφοριακή αγωγή.

Η διαπαιδαγώγηση των μαθητών στο σύστημα κυκλοφορίας, η σωστή συμπεριφορά και ο σεβασμός προς τους κανόνες συμβίωσης αποτελούν τα σημαντικότερα στοιχεία για την πρόληψη και την ανάπτυξη της οδικής παιδείας στους μελλοντικούς μας οδηγούς.

 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Emvolio GIF 300 x 600

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 194 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top