Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι

300x600 R021

08 Αυγ 2021

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το πλύσιμο των δρόμων του Δήμου Συκεών - Νεάπολης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

♦ Σε διαρκή κυκλική κίνηση, και σε δυο βάρδιες, βρίσκονται οι υδροφόρες του δήμου Νεάπολης-Συκεών ♦ Βραδινές ώρες η αποκομιδή των απορριμμάτων και έκκληση του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη στους πολίτες για συμβολή στην κοινή προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το πλύσιμο των κεντρικών δρόμων του δήμου Νεάπολης-Συκεών, με τις ειδικές υδροφόρες νε μετακινούνται κυκλικά από τη μια Δημοτική Ενότητα στην άλλη.
Η παρέμβαση της αντιδημαρχίας Καθαριότητας, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα από τη Δ.Ε. Συκεών, συνεχίστηκε στη Δ.Ε. Νεάπολης και χθες στη Δ.Ε. Πεύκων, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχισθεί και από μεθαύριο Δευτέρα. Με τον τρόπο αυτόν επιχειρείται, εν μέσω συνθηκών καύσωνα, ο καθαρισμός και η απαλλαγή της ατμόσφαιρας από τα αιωρούμενα επικίνδυνα μικροσωματίδια, και από την άλλη η βελτίωση της καθαριότητας και ο δροσισμός των κατά τόπους περιοχών δημιουργώντας έτσι ένα άλλο μικροκλίμα.

2021 08 05 neaopli plysimo dromon01 DSC02788
Την ίδια ώρα, σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται το τροποποιημένο πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων για την αναβάθμιση της καθαριότητας σε κάθε γειτονιά και την προστασία της δημόσιας υγείας. Σύμφωνα με αυτό, η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, με τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη να απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους για «συμβολή στη γενική προσπάθεια που καταβάλλεται αυτή τη δύσκολη περίοδο»
«Με την τροποποίηση των δρομολογίων αποκομιδής απορριμμάτων, που πλέον γίνεται κατά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, και με το διαρκές πλύσιμο των δρόμων προσπαθούμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθαριότητας στα όρια του δήμου, στη βελτίωση του μικροκλίματος υπό τις συνθήκες του καύσωνα και στην αποφυγή κυκλοφοριακού φόρτου κατά τη διάρκεια της μέρας που προκαλούνταν πίσω από τα απορριμματοφόρα. Είμαστε σε διαρκή επιφυλακή και εγρήγορση έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε περίπτωση που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία», δηλώνει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος απευθύνει έκκληση συνεργασίας στους κατοίκους.
«Ζητούμε από τους συμπολίτες μας να συμβάλλουν όσο το δυνατόν περισσότερο έτσι ώστε τα απορρίμματα τα οποία βγάζουν να είναι τα απολύτως απαραίτητα και να είναι συσκευασμένα, σφραγισμένα καλά και τοποθετημένα μέσα στους κάδους. Επίσης, να μην αφήνονται απορρίμματα έξω από τους κάδους διότι τα αδέσποτα ζώα, διασκορπίζοντας τα απορρίμματα, μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο και τη δημόσια υγεία και την ευταξία της πόλης. Παράλληλα, καλώ τους συμπολίτες μας να διευκολύνουν το έργο των συνεργείων καθαριότητας αποφεύγοντας να παρκάρουν αυτοκίνητα μπροστά στους κάδους και να μην εγκαταλείπουν ογκώδη και βαρέα αντικείμενα παρακωλύοντας έτσι την κυκλοφορία των απορριμματοφόρων και δυσκολεύοντας το έργο των εργαζομένων», αναφέρει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών.

 

#pgnews #ΚΕΝΤΡΙΚΗΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΤΟΠΙΚΗΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Emvolio GIF 300 x 600

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top